Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar

Få ditt samtal utskrivet och hemskickat.

Läs mer

Anropa en vägledare som inte är inloggad.

Läs mer

Ring och ta del av våra spännande ljudkurser.

Läs mer

Alla nya kunder får 10 min gratis

Välj din spådam/spåman och prata gratis i 10 minuter om du är ny kund

Alla nya kunder får 10 min gratis

Det här erbjudandet gäller ett enda samtal och ges endast till nya kunder. Ny kund är den som inte har ringt vår telefontjänst som marknadsförs på www.spåland.se efter 31 december 2016.

Om du vill utnyttja erbjudandet så ringer du 09391929. Dina minuter räknas från och med att du kopplas upp till linjen och tills du avslutar samtalet. Om samtalet håller sig inom 10 minuter så är det gratis för dig. Är samtalstiden längre så debiteras du endast för de minuter som överskrider de första 10 minuterna. 

Det kostar 29.90 kr/min att ringa den här linjen. Kampanj med gratisminuter gäller inte dig som är kontantkortkund eller som är kund hos Comviq. För övriga abonnemangskunder gäller dock gratisminuter. För samtliga minuter, också de som är gratis, tillkommer en vanlig samtalstaxa i de fall din operatör normalt debiterar en vanlig samtalstaxa.

Etiska rådets regler för betalsamtal följs av Spåland samt även andra tillämpliga lagar och regler. Du måste vara 18 år för att ringa spålinjen. Du måste själv inneha det telefonabonnemang du ringer med eller du måste ha godkännande av den person som står för telefonabonnemanget att du får lov att ringa vår spålinje.

Tipsa din vän om Spåland!

Fyll i ditt namn och din väns e-postadress och tryck på "Skicka". 


Ditt namn: Din väns e-postadress:
Skicka
x

Priset för att spå dig på vår spålinje på 0939-7575 är 29.90 kr/min. Debiteras på telefonräkningen. Åldersgräns 18 år. I priset ingår möjlighet att få hela samtalet utskrivet och skickat till dig.

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här: