Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar
KVALITETSSÄKRAD TJÄNST
GODKÄNDA MEDIUM

Få ditt samtal utskrivet och hemskickat.

Läs mer

Anropa en vägledare som inte är inloggad.

Läs mer

Ring och ta del av våra spännande ljudkurser.

Läs mer

Regler och Villkor

Regler och Villkor

Spåland erbjuder professionella mediala vägledare som är handplockade och godkända. Vi garanterar att du får bästa möjliga service och kvalitativa svar på dina frågor. Ring 0939-7575 för att komma till Spålands telefontjänst. Priset är 29.90 kr/min. Vanlig samtalstaxa tillkommer ifall din operatör normalt debiterar vanlig samtalstaxa för samtal.

Om du vill, och om ditt samtal är längre än 10 minuter, kan du utan extra kostnad välja att få samtalet med vägledaren utskrivet och skickat till dig via e-post eller till din brevlåda.

Är du osäker på vilken vägledare du ska välja kan du göra ett av våra spännande tester. Efter genomfört test kommer nämligen, baserat på dina svar i testet, en eller flera utvalda vägledare att föreslås.

Är den vägledare du bestämt dig för inte inloggad kan du välja att anropa denne. Det gör du med en enkel knapptryckning i telefonmenyn. Då skickas ett anrop ut till vägledaren som kan logga in och kopplas ihop med dig. I telefonmenyn erbjuder vi även spännande mediala ljudkurser framtagna av experter inom respektive område.

Våra mediala vägledare svarar på de flesta frågor men ger inga råd angående sjukdomar, graviditeter eller spel och dobbel. Du kan tryggt vända dig till våra vägledare, som alla arbetar etiskt korrekt och med dina intressen i centrum. Skulle du under samtalet med en vägledare vilja gå tillbaka till huvudmenyn så trycker du 9 på din telefon.

För att ringa måste du vara 18 år och innehavare av telefonabonnemanget du ringer ifrån, eller ha fått innehavarens tillstånd. Telefonbolagen bryter samtalet efter ca 50 minuter. Vill du fortsätta samtalet är det bara att ringa upp igen.

Om du vill få SMS när vi har gratiskampanjer, klicka HÄR. Får du redan SMS, men vill avregistrera dig från framtida SMS, då klickar du HÄR. Gratisminuter vid kampanj gäller inte dig som är kontantkortkund eller som är kund hos Comviq. För övriga abonnemangskunder gäller dock gratisminuter.

För sidan använder vi endast bilder och grafiska element som vi har rätt att använda. Antingen arkivbilder köpta på licens av bildbyråer eller vägledarens egen bild som vi fått tillstånd att publicera.

Tipsa din vän om Spåland!

Fyll i ditt namn och din väns e-postadress och tryck på "Skicka". 


Ditt namn: Din väns e-postadress:
Skicka
x

Priset för att spå dig på vår spålinje på 0939-7575 är 29.90 kr/min. Debiteras på telefonräkningen. Åldersgräns 18 år. I priset ingår möjlighet att få hela samtalet utskrivet och skickat till dig.

Missa inte när vi ger iväg gratis minuter! Fyll i dina uppgifter här: